Vehnänalkio
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
100 % luonnontuote
-
Vehnänalkiota kotitekoiseen leipään tai luonnonjogurttiin tai salaatteihin. Hyvä maku
Les germes de blé pour mettre dans le pain fait maison ou dans un yaourt nature ou dans les salades. Super goût
Käännetty: naturitas.fr
Näe alkuperäinen
Vehnänalkio arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Intracma-vehnänalkio on tämän viljan ravinteikkain osa ja tarjoaa meille monia terveyshyötyjä, koska se on tärkeä proteiinien ja hiilihydraattien lähde.
Ilmoitus
Vehnänalkio on jyvän herkin osa, joka eroaa selvästi muista. Se on elintarvikkeiden tyyppi, joka on erittäin runsas ja hyödyllinen elimistölle eri näkökulmista, ja sen suuri osuus E-vitamiinista on huomattava, mikä estää A-vitamiinin tuhoutumisen sen lisäksi, että se on kudosten uudistaja.
Osto-tila
On suositeltavaa ripotella sitä liemien, keittojen, vihannesten, maidon, jogurtin tai mehujen päälle, yksi tai kaksi ruokalusikallista per henkilö. Tuotetta ei tarvitse keittää ennen sen nauttimista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Vehnänalkio
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo385 Kcal
-
Lipidirasvat8.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.61 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit37.4 G
-
Sokerit16.73 G
-
Ravintokuitu12 G
-
Proteiinit32.3 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.