Vehnägluteeni
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Kasvissyöjä
Vehnägluteeni arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
El Granero Integralin vehnägluteeni on proteiini, jota saadaan vehnäjauhosta pesemällä tärkkelystä.
Ilmoitus
Gluteeni on vehnän proteiini, minkä vuoksi tämäntyyppisten jauhojen ravintoarvo sisältää runsaasti proteiinia. Sitä käytetään monissa resepteissä, koska se antaa ruoille volyymia ja yhtenäisyyttä. Se toimii veteen sekoitettuna emulgointiaineena ja hyytelöimisaineena, minkä vuoksi se antaa keitettävälle taikinalle lisää täyteläisyyttä. Vehnägluteenia käytetään seitanin valmistukseen, joka tunnetaan paremmin kasvislihana. Toinen hyvä gluteenin käyttötarkoitus on rikastaa leivonnassa ja leivonnaisissa käyttämiämme jauhoja ja antaa niille vahvuutta.
Osto-tila
Kuluttajan makuun
Ainesosat
Vehnägluteeni.
Todistus
CM85IAE-118
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo406 Kcal
-
Lipidirasvat6.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.45 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit7.9 G
-
Sokerit1.3 G
-
Ravintokuitu0.7 G
-
Proteiinit79.5 G
-
Suola0.04 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.