Vehnägluteeni
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ecocert
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ei keinotekoisia makuaineitaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Celnat-vehnägluteeni on vehnän proteiinia, joten sitä käytetään usein eläinproteiinin korvikkeena ja se sopii erityisen hyvin kasvisruokavalioon.
Ilmoitus
Vehnänjyvät koostuvat sokerista, tärkkelyksestä ja monimutkaisesta proteiiniseoksesta. Gluteeni on proteiinimassa, joka jää jäljelle vehnästä tärkkelyksen uuttamisen jälkeen, se on jauhojen komponentti, joka antaa leivälle joustavuutta ja pehmeyttä.
Osto-tila
Gluteenittoman leivän valmistamiseksi korvaa 15 % jauhomäärästäsi vehnägluteenilla.
Varotoimet
Mahdollisia jäämiä soijasta, pähkinöistä, seesamista.
Ainesosat
Vehnägluteeni
Todistus
FR-BIO-01 Maatalous Italia.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo405 Kcal
-
Lipidirasvat5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit15 G
-
Sokerit0 G
-
Proteiinit75 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.