Luomu gluteeniton tattari
Säästä näillä paketeilla
-
Turvallinen maksaminen:
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Bio-eco
-
Sekoitan sen lintuihini muiden siementen kanssa
Se lo mezclo a mis pájaros junto con otras semillas
Käännetty: naturitas.es
Näe alkuperäinen -
Käytän sitä leivän valmistukseen ja se on erittäin hyvä tuote.
Lo utilizo para hacer pan y es muy buen producto
Käännetty: naturitas.es
Näe alkuperäinen
Luomu gluteeniton tattari arvostelua
Perustuu 3 arvostelut
-
5 tähdet2
-
4 tähdet1
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Mikä on tattari?
Naturitas Bio Gluteeniton tattari on kuiturikas ja gluteeniton siemen luomuviljelystä.
Tattari tai tattari, vaikka sitä pidetään viljana, on itse asiassa Koillis-Aasiasta kotoisin oleva siemen.
Se sisältää runsaasti kuitua, sillä on kylläinen vaikutus ja se auttaa säätelemään ruokahalua. Se sisältää myös lukuisia ravintoaineita, kuten B-vitamiineja, aminohappoja lysiiniä ja arginiinia, ja sisältää runsaasti kivennäisaineita, kuten mangaania, kuparia, magnesiumia ja fosforia, mikä tekee siitä ihanteellisen kasvis- tai vegaaniruokavalioon.
Vegaaninen, luomu, gluteeniton, laktoositon tuote.
Alkuperä: Kiina
Kuinka keittää tattaria?
Tattari voidaan keittää useilla tekniikoilla:
- Keitetty : se alkaa edellisellä pesulla ja kevyellä kuivapaahtamalla, korkealla lämmöllä ja sekoittaen. Lisää sitten 2 tai 3 kupillista vettä jokaista viljakuppia kohden. Kuumenna kiehuvaksi, alenna lämpöä ja keitä noin 20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt.
- Höyrytetty : tällä tekniikalla se on erittäin löysä. Voit levittää jyvät pienellä määrällä öljyä niin, että timjami tai laakerinlehti sekoittuu höyryn kanssa ja jää hienovaraisesti kyllästyneeksi muroihin.
- Kosteutettu : se voidaan kosteuttaa jättämällä se noin 12 tunniksi veden kanssa (osuus yksi annos vettä per puolet muroista) ja sitten keittämällä sitä hieman enemmän vettä (yksi määrä lisää) 10 minuuttia.
Ruoanlaitto tattarilla
Tattarilla on suuri monipuolisuus keittiössä:
- Pata : jyvät keitetään perinteisten muhennosten tai polentojen valmistukseen.
- Kastikkeet : sitä voidaan käyttää rasvan korvikkeena ja sakeuttajana, koska 70 % jyvistä on tärkkelystä ja sen kasvilimat ovat ihanteellisia teksturoitujen kastikkeiden valmistamiseen. Näissä tapauksissa jauhot tai viljat ovat parhaita.
- Ohut tai leivät : voit käyttää suoraan tattarijauhoja tai täysjyvätuotteita.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä soijasta, seesamista ja pähkinöistä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Sulje säiliö tiukasti käytön jälkeen.
Ainesosat
Luomuviljelty tattari.
Todistus
ES-ECO-019-CT EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo357 Kcal
-
Lipidirasvat2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit74 G
-
Sokerit2.1 G
-
Ravintokuitu5.6 G
-
Proteiinit8 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
11 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.