Kuoritut tattarijyvät
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Vähärasvainen
Kuvaus
Tattari eli tattari tai arabialainen vehnä katsotaan viljaksi sen kulinaarisen käytön vuoksi, mutta kasvitieteellisesti sitä ei ole, joten se kuuluu väärien viljojen eli "pseudoviljojen" ryhmään. Syötävä osa on sen siemenet, joiden muoto on pyramidin muotoinen. Se on runsaasti kuitua, sillä on kylläinen vaikutus.
Ilmoitus
- Kasvata lihasmassaa
- Säilytä lihasmassaa
- Luiden ylläpitäminen normaaleissa olosuhteissa.
Osto-tila
Alkupalaksi voit paistaa sen pannulla pienessä määrässä öljyä ja lisätä sitten ripaus suolaa.
Käytä vihannesten ja palkokasvien seuraksi, keittoihin, paahdetuksi, voidaan lisätä myös jogurttiin, mysliin ja salaatteihin tai koristeeksi. Se voidaan myös keittää, se tehdään samalla tavalla kuin riisiä (1 annos tuotetta 2 annosta kohden miedolla lämmöllä 20 tai 25 minuuttia Pese ennen keittämistä).
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja seesamista.
Ainesosat
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo343 Kcal
-
Lipidirasvat3.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.74 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit71.5 G
-
Sokerit2 G
-
Ravintokuitu10 G
-
Proteiinit13.5 G
-
Suola0.2 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.