keskikokoinen bulgur
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Bulgur on vilja, joka on valmistettu useista esikypsennetystä durumvehnästä, jota käytetään monissa resepteissä, erityisesti Lähi-idässä ja Afrikassa. Koska se on rikkoutunutta vehnää, sen käyttö ruoanlaitossa on samanlainen kuin riisin, koska sillä on samanlainen rakenne.
Ilmoitus
Tämä Eco bulgur sisältää runsaasti tärkkelystä, hiilihydraatteja, kuitua ja proteiineja. Proteiinissa se ylittää useimmat viljat, minkä vuoksi se on urheilijoiden laajalti käyttämä ainesosa, joten sen sisällyttäminen ruokavalioomme on erittäin suositeltavaa. Erittäin sulava ja pehmeä, sitä suositellaan yleensä ihmisille, joilla on huono ruoansulatus tai vatsavaivoja.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää Bulguria 15 tai 20 minuutin ajan 2 ja puolessa mittarissa vettä yhtä bulguria kohden. Anna levätä muutama minuutti ennen tarjoilua. Kun se on kypsennetty, lisää se reseptiisi. Reseptit bulgurilla ovat hyvin samanlaisia kuin riisin kanssa. Sitä käytetään pääasiassa tabbuleh-salaattien valmistukseen, jota valmistetaan pääasiassa Libanonissa ja Syyriassa.
Ainesosat
Keskikokoinen bulgur.*
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-020-CVRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo319 Kcal
-
Lipidirasvat1.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit73 G
-
Sokerit0.6 G
-
Ravintokuitu8.5 G
-
Proteiinit12.5 G
-
Suola0.8 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.