Hieno luomu Bulgur-vehnä
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman laktoosia
-
Luomu
-
Vähärasvainen
-
Bio-eco
Kuvaus
Biográn luomu Bulgur-vehnä on yksi Lähi-idän suosituimmista ruoista. Se on säröttyä vehnää ja sen valmistustekniikka juontaa juurensa hyvin muinaisista ajoista.
Ilmoitus
Näiden viljojen valmistamiseksi durumvehnän jyvät itävät, jolloin saadaan paksu mannasuurimo, joka keitetään, jätetään kuivumaan ja sirpaloitua. Se on erittäin monipuolinen muro, jota voidaan käyttää salaatteihin, pääruokiin, muhennoksiin tai jälkiruokiin.
Osto-tila
On suositeltavaa liottaa bulgur, valuttaa se ja kypsentää tavalliseen tapaan muiden ainesten kanssa.
Varotoimet
Valmistettu tehtaassa, jossa käytetään maitotuotteita, munia, gluteenia, soijaa, seesamia, pähkinöitä ja selleriä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Vehnä manna.
Todistus
ES-ECO-019-CTRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo316 Kcal
-
Lipidirasvat1.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit59 G
-
Sokerit2.5 G
-
Ravintokuitu10 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.