Spelttipizzapohja
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Biocop Spelt Pizza Base on esikeitetty taikina pizzan valmistukseen. Se vaatii vain ainesten lisäämisen ja 10 minuuttia uunissa 220 ºC:ssa. Jokainen pussi sisältää 2 alustaa.
Osto-tila
Pizzan valmistukseen suositellaan 8-10 minuuttia uunissa 220 asteessa.
Varotoimet
Gluteeni
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Kun tuote on avattu, säilytä pakkaus tiiviisti suljettuna, jotta se säilyy parhaiten.
Ainesosat
Vesi, hiiva, neitsytoliiviöljy, täysspelttijauho, suola.
Todistus
CODEX SRL. Italia CDX Agriculture EU/Non-EU
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo293 Kcal
-
Lipidirasvat5.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.89 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit46.63 G
-
Sokerit0.94 G
-
Ravintokuitu6.2 G
-
Proteiinit10.88 G
-
Suola1.43 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.