Punainen riisi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Bio-eco
Kuvaus
Mikä on punainen riisi?
Red Rice on erittäin ravitseva riisi, jossa on korkea kuitupitoisuus.
Punainen riisi on eräänlainen riisi, jota kasvatetaan Indonesian Tasikmalayan alueen vulkaanisessa maaperässä. Sitä kutsutaan niin, koska se sisältää sitä ympäröivää lesettä.
Ruskeana riisinä se on runsaasti kuitua ja sillä on kylläinen vaikutus. Se sisältää myös B6-vitamiinia, rautaa, magnesiumia ja sinkkiä.
Se sopii erinomaisesti kasvis- ja vegaaniruokavalioon ravintoainemääränsä vuoksi, vaikka sen rinnalle suositellaan myös palkokasveja tai pähkinöitä, jotka sisältävät lysiiniä, ainoaa aminohappoa, jota siltä puuttuu kaiken välttämättömän saamisen vuoksi.
Kuinka käyttää punaista riisiä?
Punaisen riisin kypsennysaika on 40 minuuttia, ja se on ihanteellinen antamaan ruokille ripauksen väriä ja makua. Se sopii hyvin salaatteihin ja pilaffeihin ja voidaan sekoittaa myös muun täysjyväriisin kanssa.
Osto-tila
On suositeltavaa pestä riisi etukäteen. Kun olet valunut, laita 1 osa riisiä kahteen osaan vettä tai kasvislientä kiehuvaan kattilaan. Kypsennä noin 40-45 minuuttia
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, soijasta, gluteenia sisältävistä viljoista ja seesamista
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa
Ainesosat
Punainen riisi*
* Luomuviljelystä peräisin oleva ainesosa ES-ECO-019-CT
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo323 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit19.1 G
-
Sokerit12.5 G
-
Ravintokuitu17 G
-
Proteiinit50.8 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.