Kome koji eko
Tuotearvot
-
Bio-eco
-
Käytän sitä joidenkin fermentoitujen ruokien valmistukseen, kuten shio ja shoyu, koji ja amazake.
Uso para fazer alguns fermentados como shio e shoyu koji e amazake.
Käännetty: naturitas.pt
Näe alkuperäinen
Kome koji eko arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Valkoinen riisi koji tai luomu kome koji on kuivattu. Kun se on aktivoitu ja tarjoaa kosteutta ja lämpötilaa, se sopii ihanteellisesti fermentoitujen ruokien valmistukseen ja ruokien yhdistämiseen. Tulet hämmästymään niiden tarjoamasta maun (umami) ja makeudesta.
Osto-tila
Sitä suositellaan käytettäväksi useiden fermentoitujen ruokien valmistukseen, kuten sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, riisiviinietikka, mirin jne.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Riisi*, Aspergillus oryzae.
(*) luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo346 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit77.8 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit0 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
6 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.