Gluteeniton vegaaninen sienirisotto
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Kasvissyöjä
-
Ei lisättyä suolaa
Kuvaus
Trevijanon gluteeniton vegaaninen sienirisotto on intensiivisen boletusmakuisen ja yksinkertaisesti upean reseptin risottovalmiste. Herkullinen italialainen ruokalaji valmistetaan nopeasti ja helposti.
Osto-tila
On suositeltavaa lämmittää kaksi ruokalusikallista öljyä kattilassa ja lisätä pussin sisältö. Sekoita 1 min. Lisää 7 g suolaa (tai maun mukaan). Halutessasi voit lisätä 50 ml valkoviiniä ja antaa haihtua. Lisää sitten vähitellen noin 750 ml kuumaa vettä sekoittaen tasaiseksi ja al dente (keskilämpö). Ota pois lämmöltä ja sekoita halutessasi parmesaanijuuston kanssa.
*Yhdelle henkilölle määrät ovat noin 95 g riisiä ja 300 ml vettä. Muista ravistaa pakkausta ensin, jotta saadaan homogeeninen seos.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä seesamin, sinapin, hasselpähkinöiden ja sellerin jäämistä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Riisi, kuivattu boletus, sipuli, porkkana, kesäkurpitsa.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo344 Kcal
-
Lipidirasvat0.8 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit74 G
-
Sokerit5.3 G
-
Ravintokuitu6.2 G
-
Proteiinit7.4 G
-
Suola0.11 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.