Genmai koji kaiku
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Ruskea riisi koji tai genmai koji Kenshô tarjoaa umamille ripauksen makeutta resepteihisi terveellisimmällä tavalla. Koji on kuivattu, sen aktivoimiseksi sinun on annettava kosteus ja/tai lämpötila.
Ilmoitus
Se sopii ihanteellisesti fermentoitujen ruokien ja parien valmistukseen. No, sen entsyymit erottavat umamin ainesosistasi ja tekevät siitä pehmeämmän.
Osto-tila
Sitä suositellaan käytettäväksi useiden fermentoitujen ruokien valmistukseen, kuten sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, riisiviinietikka, mirin jne. Genmai koji sopii erityisen hyvin umamin tarjoamiseen tai maukkaamman amazaken valmistamiseen.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Ruskea riisi*, Aspergillus oryzae.
(*) luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo346 Kcal
-
Lipidirasvat3.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit69.4 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit7.7 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.