Luomu koko basmatiriisi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman lisäaineita
-
Kasvissyöjä
-
Bio-eco
Kuvaus
Basmati-riisinjyvä on pitkä, erittäin ohut ja siinä on miellyttävä kukkainen tuoksu sekä upea maku. Siinä on kaikista riisin korkein ravintoainepitoisuus. Lisäksi se ei sisällä rasvaa, lipoproteiinia, natriumia tai gluteenia, joten se sopii keliaakikoille.
Ilmoitus
Se sisältää vitamiineja B, E ja K. Se sisältää myös kivennäisaineita, joista mangaani erottuu, sekä 21 % magnesiumia, 27 % seleeniä, rautaa, kalsiumia, kuparia, kaliumia, sinkkiä. Se on hyvä monimutkaisten hiilihydraattien lähde, jotka antavat energiaa aivoille ja keskushermostolle. Tarjoaa suuren määrän proteiinia ja kuitua. Auttaa pitämään verensokeritasot hyväksyttävällä tasolla.
Osto-tila
On suositeltavaa pestä se, lisäksi sen pitkäjyväisyys, jotta se pitenee edelleen, on kosteutettava optimaalisesti. Näistä kahdesta syystä on suositeltavaa, että liotat basmatiriisiä runsaassa makeassa vedessä 60 tai 90 minuuttia ja sekoitat varovasti, jotta vesi tunkeutuu jyviin. Siivilöi sitten ja huuhtele puhtaalla vedellä. Tämä tekniikka takaa, että jyvät eivät hajoa ja keitetystä basmatiriisistä saadaan parempi koostumus ja löysyys. Keitämme sitä noin 15 minuuttia. Jos emme liota sitä, kypsennä sitä pesun jälkeen 45 minuuttia keskilämmöllä.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä gluteenia, soijaa, pähkinöitä, seesamia, maitoa, selleriä ja sinappia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
Ruskea basmatiriisi (100%).
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo340 Kcal
-
Lipidirasvat2.9 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit72.3 G
-
Sokerit1 G
-
Ravintokuitu3.5 G
-
Proteiinit9 G
-
Suola0.003 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.