Punaiset oikeat kvinoan siemenet
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Markalin punaiset oikeat kvinoansiemenet ovat erittäin ravitsevaa ja tasapainoista ruokaa. Punainen kvinoa tuo väriä ja omaperäisyyttä resepteihisi. Sitä arvostetaan kaikkien lämpimien ruokien lisukkeena, täytteenä, pilaf-tyylisenä pannukakkuna tai risottona… Punainen kvinoa on herkullista myös kylmänä salaatteihin tai tabulitettuna.
Ilmoitus
Erityisen proteiinirikas kvinoa oli inkojen tärkein ravintolähde, kunnes espanjalaiset hyökkäsivät heidän alueelleen 1500-luvulla ja kielsivät sen viljelyn.
Tämä kielto johti lähes quinoan täydelliseen katoamiseen, mutta onneksi muutamat perinteisiin kiinnittyneet perheet onnistuivat säilyttämään viljeltyjä peltoja kaikkien näiden kieltovuosisatojen ajan. Vasta 1900-luvulla kvinoan viljely aloitettiin vähitellen uudelleen.
Nykyään Bolivian Altiplanon intiaanit jatkavat tätä "inkojen riisin" viljelyn perinnettä.
Osto-tila
Kvinoansiemenet kannattaa pestä. Keitä miedolla lämmöllä kaksinkertaisessa määrässä vettä 10–15 minuuttia, kunnes pieni valkoinen alkio irtoaa siemenestä. Peitä ja anna turvota lämmöltä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Luomupunaiset kvinoan siemenet.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo372.5 Kcal
-
Lipidirasvat6.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit60 G
-
Sokerit3.4 G
-
Ravintokuitu10 G
-
Proteiinit13.5 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.