Panimohiiva ja vehnä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Intracma Brewer's Hiiva ja vehnä tunnetaan ravintoominaisuuksistaan. Molemmissa ruoissa on runsaasti vitamiineja ja muita ravintoaineita, jotka rikastavat päivittäistä ruokavaliota.
Ilmoitus
Panimohiiva vahvistaa hermostoa runsaan B-ryhmän vitamiinien ansiosta. Se myös säätelee verensokeritasoja (glykemiaa), mikä tekee siitä mielenkiintoisen painonhallintaruokavalioissa. Lisäksi panimohiivassa on myös korkea rautapitoisuus, mikä tekee siitä täydellisen liittolaisen mahdollisten anemiatilojen voittamiseksi. Vehnänalkio sisältää pääasiassa E-vitamiinia, jolla on korkea antioksidanttivoima ja joka ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä. Linolihappo- ja fosfolipidipitoisuutensa ansiosta se on myös tehokas työkalu veren lipoproteiinipitoisuuden säätelyyn ja solukalvojen vahvistamiseen. Toisaalta vehnänalkio sisältää runsaasti proteiineja, joten se täydentää täydellisesti aineenvaihdunnan proteiinitarpeita.
Osto-tila
On suositeltavaa syödä kuluttajan maun mukaan.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Rauta, panimohiiva, vehnänalkio, E-vitamiini, foolihappo, linolesiumhappo.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo141 Kcal
-
Lipidirasvat4.02 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit45.5 G
-
SokeritG
-
Ravintokuitu21.7 G
-
Proteiinit46.9 G
-
Suola1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.