Keltainen soijapapu
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Se on muinaisista ajoista lähtien tunnettu ja käytetty palkokasvi. Se on Aasiasta kotoisin oleva kasvi, mutta sitä viljellään kaikkialla maailmassa sekä Italiassa, kuten tämä Probiosin ehdottama kasvi. Ravitsemuksellisista ominaisuuksista erottuu korkea luonnollinen proteiini- ja kasvikuitupitoisuus.
Ilmoitus
Keltaiset soijapavut (glycine max) ovat herkullisia pääruokien valmistukseen ja sopivat moniin perinteisiin itämaisiin resepteihin. Sen ravitsemuksellisista ominaisuuksista erottuu korkea luonnollinen proteiini- ja kasvikuitupitoisuus.
Osto-tila
Sitä suositellaan arvokkaaksi pohjaksi lukuisten reseptien valmistukseen ja se sopii moniin perinteisiin itämaisiin resepteihin.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja seesamista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa poissa valon ja lämmönlähteistä.
Ainesosat
Soija* (Glycine max).
(*) biologinen.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo428 Kcal
-
Lipidirasvat18 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit23 G
-
Sokerit11 G
-
Ravintokuitu12 G
-
Proteiinit37 G
-
Suola0 G
-
Ottelu591 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.