Keitetyt valkoiset pavut
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Luonnonmukaisesti keitetyt valkoiset pavut sisältävät paljon proteiinia. Sitä suositellaan erityisesti lihasten kehittämiseen. Niiden korkea rautapitoisuus auttaa estämään raudanpuuteanemiaa papujen tarjoaman rautamäärän vuoksi.
Ilmoitus
Se tekee niistä suositeltavan ruoan ihmisille, jotka harrastavat intensiivistä urheilua. Koska se on runsaasti kaliumia sisältävä ruoka, se edistää verenkiertoa ja säätelee verenpainetta. Tämän ruoan sisältämä kalium auttaa säätelemään kehon nesteitä. Niissä on korkea B1- ja B9-pitoisuus: niitä suositellaan aikoina, jolloin nämä vitamiinit kuluvat enemmän.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi sekä kylmiin että lämpimiin ruokiin. Ne tarjoavat keittiössä monia mahdollisuuksia, jotka mahdollistavat hyvin monipuolisten ja yhtenäisten ruokien valmistamisen muhennoksista ja talvimuhennuksista kesäsalaatteihin. Ihanteellinen kasvisten, lihan, kalan kanssa, ne ovat erittäin monipuolisia.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä gluteenia, soijaa, pähkinöitä, seesamia, maitoa, selleriä ja sinappia.
Ainesosat
Valkoinen papu*, vesi, suola.
(*) luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo249 Kcal
-
Lipidirasvat0.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit44.9 G
-
Sokerit0.6 G
-
Ravintokuitu11.3 G
-
Proteiinit17.4 G
-
Suola0.004 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.