Vihreät linssit
Tuotearvot
-
Tehty ranskassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Markal Green Lentils tunnetaan "pienten suolaisten" ruokien valmistamisesta, ja ne sopivat hyvin myös muhennosten tai salaattien kanssa. Linssi on kotoisin Keski-Aasiasta. Se levisi kauan sitten Lähi-idässä ja Egyptissä, sitten foinikialaiset, kartagolaiset ja roomalaiset esittelivät ja kehittivät sen Euroopassa.
Ilmoitus
Linssi on palkokasvi, jonka yhdistäminen viljan kanssa mahdollistaa proteiinien ja välttämättömien aminohappojen saannin tasapainon. Linssit ovat soijan jälkeen proteiinirikkaimpia palkokasveja. Vihreitä linssejä syödään kuumana lisukkeena (pata, suolaiset pienet ruoat) tai kylmänä salaateissa. Ne voidaan syödä myös keitossa tai soseessa.
Ainesosat
Luonnonmukaiset vihreät linssit
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.