ruskeat linssit
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Linssit ovat ruoka, jossa on korkea ravintoainepitoisuus. Hiilihydraatit ovat runsaimpia ja koostuvat pääasiassa tärkkelyksestä.
Ilmoitus
Linssien kasviproteiinit ovat puutteellisia, vaikka niitä onkin runsaasti, koska niistä puuttuu metioniini (välttämätön aminohappo). Jos linssejä kuitenkin yhdistetään viljojen, kuten riisin, tätä aminohappoa sisältävien ruokien kanssa, niistä tulee korkean biologisesti arvokkaita proteiineja.
Osto-tila
On suositeltavaa liottaa niitä yön yli, heittää pois vesi ja valuttaa ja huuhdella ne hyvin ennen uuden veden lisäämistä. Jos et ole ehtinyt tehdä tätä, kiehauta pavut, sammuta sitten lämpö hetken kuluttua ja anna niiden liota tässä vedessä noin 3 tuntia.
Salaisuus on, että älä koskaan käytä vettä, johon olet liottanut ne, koska tämä vesi imee osan kypsennyksen aikana menetystä myrkystä.
Punaiset pavut tulee kypsentää hyvin, korkealla lämmöllä aluksi noin 20 minuuttia ja ilman suolaa, kuorimalla ne ja sitten voit laskea lämpöä ja keittää pehmeiksi. Aika vaihtelee valitsemasi kypsennystavan mukaan: 1 ja puoli tuntia - 2 tuntia 20 tai 30 minuuttia painekattilassa.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä gluteenista
Ainesosat
Ruskeat linssit*
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-020-CVRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo340 Kcal
-
Lipidirasvat1.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit60.1 G
-
Sokerit1.8 G
-
Ravintokuitu24.6 G
-
Proteiinit27.4 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.