Punaisen linssin puolikkaat
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Salud Vivan punaisen linssin puolikkaat ovat ihanteellinen tuote vihannesten tai kasviscurryn keittojen tai patojen valmistukseen. Punaiset linssit, jotka tunnetaan myös nimellä Egyptin linssit, ovat linssejä, jotka kypsyvät nopeasti ja tuloksena on kermainen, runsas liemi.
Osto-tila
On suositeltavaa:
1) Pese kuivatut linssit siivilä hanan alla ja huuhtele hyvin. 2) Kaada pestyt punaiset linssit kattilaan kypsäksi ja lisää vesi (2,5 tai 3 kupillista jokaista linssikuppia kohden). 3) Kiehauta vesi, alenna lämpöä, kun se tulee kiehumaan, ja keitä niitä miedolla lämmöllä sekoittaen ajoittain, jotta ne eivät tartu kiinni. 4) Ota linssit pois lämmöltä. Punaiset linssit kypsyvät noin 25 minuutissa. Saat tietää niiden olevan valmiita, kun ne muuttuvat paksuksi soseeksi. 5) Mausta maun mukaan. 6) Tarjoile lautasella, joka yhdistyy punaisten linssien kanssa. Niitä käytetään yleensä täydentämään muita ruokia, mutta voit syödä linssejä yksinään.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja seesamista.
Ainesosat
Todistus
ES-ECO-020-CV
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo362 Kcal
-
Lipidirasvat2.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit59.5 G
-
Sokerit1.5 G
-
Ravintokuitu10.6 G
-
Proteiinit25.5 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.