Luomu Pardina-linssi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Intracman luomupardinalinssiä kutsutaan pardinaksi, koska sillä on ruskea kuori, joka ei irtoa kypsennyksen aikana. Se on sopiva palkokasvi kypsennettäväksi erilaisissa muhennosissa ja keitoissa. Linssin halkaisija on yleensä 3,5-4,5 mm. Sen pieni koko tarkoittaa, että pitkää liotusaikaa ennen kypsennystä ei tarvita.
Ilmoitus
Pohjois-Espanjassa ruskeasta linssistä tuotetaan joitain muunnelmia sen ruskean värin vuoksi, toisin kuin vihreästä linssistä. Pardina on verdinan ja castellanan ohella yksi kolmesta Castilla y Leónin yleisimmistä linssilajikkeista. Pardina-linssiä käytetään yleensä ruoissa, kuten chorizo-linsseissä, joskus salaateissa. Sitä liotetaan yleensä muutaman minuutin ajan, vaikka se ei kokonsa vuoksi vaadi liotusaikaa myöhempään kypsennykseen. Tällä tuotannolla on sääntelyneuvosto, joka vastaa Tierra de Campos Lentil -linssien jäljitettävyyden ja laadun takaamisesta.
Osto-tila
Sitä suositellaan kuluttajan maun mukaan.
Varotoimet
Tämä ruskea linssi voi sisältää jonkin verran gluteenia sisältävää viljaa (vehnä, ruis, ohra, kaura, speltti, kamut).
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Luomu pardina-linssi.
Todistus
ES-ECO-019-CT
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.