punaiset pavut (munuaiset)
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Punaisesta väristään ja muodostaan nimetyt munuaispavut jakavat esi-isänsä mustien papujen, pinto-papujen ja tummansinisten papujen kanssa. Eurooppalaiset tutkimusmatkailijat löysivät tämän muinaisen pavun ensimmäisen kerran Perussa.
Ilmoitus
Nykyään ne ovat edelleen tärkeä osa ruokaa Etelä- ja Keski-Amerikassa ja Karibialla Ravitsemusasiantuntijat suosittelevat usein papuja osaksi terveellistä ruokavaliota niiden korkean ravintoarvon vuoksi. Kuten muutkin pavut, munuaispavut voidaan laskea proteiinin lähteeksi.
Osto-tila
On suositeltavaa liottaa niitä yön yli, heittää pois vesi ja valua ja huuhdella ne hyvin ennen uuden veden lisäämistä. Jos sinulla ei ole aikaa tehdä tätä, keitä pavut, sammuta sitten lämpö hetken kuluttua ja anna niiden liota tässä vedessä noin 3 tuntia.
Salaisuus on, että älä koskaan käytä vettä, johon olet liottanut ne, koska tämä vesi imee osan kypsennyksen aikana kadonneesta myrkystä.
Punaiset pavut tulee kypsentää hyvin, korkealla lämmöllä aluksi noin 20 minuuttia ja ilman suolaa, kuorimalla ne ja sitten voit laskea lämpöä ja keittää pehmeiksi. Aika vaihtelee valitsemasi kypsennystavan mukaan: 1 ja puoli tuntia - 2 tuntia 20 tai 30 minuuttia painekattilassa.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja seesamista.
Ainesosat
Munuaisen punainen papu*
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-020-CVRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo317 Kcal
-
Lipidirasvat1.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit40 G
-
Sokerit1.2 G
-
Ravintokuitu23.4 G
-
Proteiinit24.2 G
-
Suola0.03 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.