Pinto pavut (borlotti)
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Borlotti-pavut tulevat alun perin Kolumbiasta ja ovat erilaisia tavallisia papuja tai "puutarhapapuja" (Phaseolus vulgaris), jotka tunnetaan siellä nimellä "cargamanto". Kasvusta riippuen "puutarhapavut" tunnetaan myös nimellä "pavut" tai "pensaspavut".
Osto-tila
On suositeltavaa liottaa niitä yön yli, heittää pois vesi ja valuttaa ja huuhdella ne hyvin ennen uuden veden lisäämistä. Jos et ole ehtinyt tehdä tätä, kiehauta pavut, sammuta sitten lämpö hetken kuluttua ja anna niiden liota tässä vedessä noin 3 tuntia.
Salaisuus on, että älä koskaan käytä vettä, johon olet liottanut ne, koska tämä vesi imee osan kypsennyksen aikana kadonneesta myrkystä.
Punaiset pavut tulee kypsentää hyvin, korkealla lämmöllä aluksi noin 20 minuuttia ja ilman suolaa, kuorimalla ne ja sitten voit laskea lämpöä ja keittää pehmeiksi. Aika vaihtelee valitsemasi kypsennystavan mukaan: 1,5 - 2 tuntia - 20 tai 30 minuuttia painekattilassa.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja seesamista.
Ainesosat
Borlotti pinto pavut*
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-020-CVRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo347 Kcal
-
Lipidirasvat1.23 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.24 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit47.05 G
-
Sokerit2.11 G
-
Ravintokuitu15.5 G
-
Proteiinit21.4 G
-
Suola0.03 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.