Azukis
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ecocert
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ei keinotekoisia makuaineitaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Celnatin Azukit ovat erityisen sulavia ja niitä arvostetaan erittäin makean maun vuoksi. Voit syödä niitä kuumana tai kylmänä salaateissa. Japanilainen adzuki-papu on yksivuotinen kiipeilykasvi.
Ilmoitus
Yleisimmät lajikkeet ovat punaisia, mutta siemeniä on myös erivärisiä (valkoisia, harmaita, mustia, pilkkullisia).
Osto-tila
On suositeltavaa liottaa yön yli, heittää liotusvesi pois ja keittää noin 1,5 tuntia miedolla lämmöllä suuressa määrässä vettä peitettynä. Lisää suola keittämisen lopussa.
Ainesosat
B9-vitamiini (620 μg), Azukis.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo375 Kcal
-
Lipidirasvat8.7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit58 G
-
SokeritG
-
Ravintokuitu13 G
-
Proteiinit13 G
-
Suola8.2 G
-
B9-vitamiini / foolihappo620 Μgg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.