Azuki Bio
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Azuki on pieni pyöreä punertava papu ja sitä syödessään huomaa makean maun. Sitä tulisi syödä yhtä usein kuin kikherneitä ja linssejä, jotka ovat ruokavaliomme suosituimpia palkokasveja.
Ilmoitus
Se on erittäin arvostettu palkokasvi Japanissa, jossa sitä on perinteisesti käytetty munuaisten toiminnan vahvistamiseen. Se sisältää runsaasti proteiineja (21%), B-vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi siinä on vähemmän rasvaa kuin muissa paputyypeissä ja se on helpompi sulattaa. Hoidoissa, joissa tarvitaan paljon yang-energiaa, azukit tulisi sisällyttää perusruokien joukkoon. Ei ole suositeltavaa sekoittaa sitä punaisiin soijapapuihin, jotka ensi silmäyksellä näyttävät samanlaisilta, mutta todellisuudessa niillä ei ole samoja ominaisuuksia.
Osto-tila
On suositeltavaa liottaa niitä tunnin ajan ja keittää miedolla lämmöllä puolitoista tuntia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Luomu Azuki (100%).
Todistus
ES-ECO-019-CTRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo329 Kcal
-
Lipidirasvat0.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit62.9 G
-
SokeritG
-
Ravintokuitu12.7 G
-
Proteiinit19.8 G
-
Suola0.05 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.