Azuki Bio
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Bio-eco
Kuvaus
Azuki on Kaukoidän tyypillinen punainen papu, jota käytetään laajalti makrobioottisen ruokavalion ainesosana. Tarkemmin sanottuna Ecosanan Azuki Bio on kasvatettu Japanissa ekologisten kriteerien mukaisesti, joten sen tuotanto on ympäristöä kunnioittavaa.
Tämä munuaisen muotoinen punainen palkokasvi on kulinaarisesti arvostettu perinteisessä itämaisessa ruoassa sen runsaan ravintoainerikkauden ja sen elimistölle tuomien etujen ansiosta. Se on yksi kasviproteiineja ja hiilihydraatteja sisältävistä palkokasveista, jossa ei ole juuri lainkaan rasvaa, mikä tekee siitä ihanteellisen terveellisen elämän ylläpitämiseen.
Se on myös runsaasti kuitua, joten se auttaa säätelemään suolistoa Yksinkertainen ja nopea valmistaa, tunnin kypsennyksen aikana se on täydellinen syötäväksi muhennosten, salaattien tai minkä tahansa mieleenpainuvana!
Alkuperä: EU:n ulkopuolinen maatalous (Kiina)
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä gluteenista, pähkinöistä, seesamista ja soijasta.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa
Ainesosat
100% Azuki
Todistus
ES-ECO-016-CL
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo329 Kcal
-
Lipidirasvat0.53 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.19 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit50.2 G
-
Sokerit2.35 G
-
Ravintokuitu12.7 G
-
Proteiinit19.9 G
-
Suola0.125 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.