Paahdettua tattarikashaa
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Paahdettu tattari Salud Vivan Kasha on valmistettu tattarista tai tattarista, jota pidetään viljana sen kulinaarisen käytön vuoksi, ja se kuuluu väärien viljojen tai "pseudoviljojen" ryhmään. Kasha-tattari on esipaahdettua ja väriltään kullanruskea. Se on gluteeniton ja kuitupitoinen ruoka, jolla on kylläinen vaikutus.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa:
Pannu: Huuhtele ja valuta kasha hyvin. Sekoita Kasha keskikokoisessa kattilassa 1 3/4 kupilliseen vettä, 1 rkl kasvismargariinia ja 1/2 tl suolaa. Kuumenna kiehuvaksi, peitä sitten tiukasti suljettavalla kannella ja keitä 18-20 minuuttia. Lisää halutessasi 1 ruokalusikallinen margariinia.
Riisinkeittimessä: Siirrä kaikki ainekset riisinkeittimeen ja aseta valkoriisiasetukselle. Kun olet valmis, lisää halutessasi ylimääräinen ruokalusikallinen maidotonta margariinia ja lisää 1-2 teelusikallista vettä ytimien kostuttamiseksi, jos ne näyttävät kuivilta. Tarjoile kuumana.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja seesamista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa huoneenlämmössä.
Ainesosat
Paahdetut tattarijyvät (Kasha)*. * Luomuviljelystä.
Todistus
ES-ECO-020-CV EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo346 Kcal
-
Lipidirasvat2.7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit64.7 G
-
Sokerit1.4 G
-
Ravintokuitu10.3 G
-
Proteiinit11.7 G
-
Suola0.03 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.