Oikeat valkoiset kvinoan siemenet
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Markalin valkoiset oikeat kvinoansiemenet ovat erittäin ravitsevaa ja tasapainoista ruokaa. Se on luonnostaan gluteeniton, joten se on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat vähentää kulutustaan.
Ilmoitus
Erityisen proteiinirikas kvinoa oli inkojen tärkein ravintolähde, kunnes espanjalaiset hyökkäsivät heidän alueelleen 1500-luvulla ja kielsivät sen viljelyn.
Tämä kielto johti lähes quinoan täydelliseen katoamiseen, mutta onneksi muutamat perinteisiin kiinnittyneet perheet onnistuivat säilyttämään viljeltyjä peltoja kaikkien näiden kieltovuosisatojen ajan.
Vasta 1900-luvulla kvinoan viljely aloitettiin vähitellen uudelleen. Nykyään Bolivian Altiplanon intiaanit jatkavat tätä "inkojen riisin" viljelyn perinnettä.
Osto-tila
Kvinoajyvät kannattaa pestä. Keitä miedolla lämmöllä kaksinkertaisessa määrässä vettä 10–15 minuuttia, kunnes pieni valkoinen alkio irtoaa siemenestä. Peitä ja anna turvota lämmöltä.
Kvinoaa arvostetaan kaikkien lämpimien ruokiesi lisukkeena, täytteenä, pannukakkuna, pilaffina tai risottona... Se on herkullista myös kylmänä salaatissa tai tabboulehissa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Luomuvalkoisia kvinoan siemeniä.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo381 Kcal
-
Lipidirasvat6.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit64 G
-
Sokerit3.6 G
-
Ravintokuitu7 G
-
Proteiinit13 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.