Vegaaninen marokkolainen Cous Cous
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Kasvissyöjä
-
Ei lisättyä suolaa
Kuvaus
Trevijanon vegaaninen marokkolainen Cous Cous on vegaaninen resepti, helppo ja nopea valmistaa. Lisää vain kiehuvaa vettä, vähän öljyä ja suolaa, ja viidessä minuutissa olet valmis.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää 400 ml vettä kattilassa, jossa on 5 g suolaa (tai maun mukaan) ja kaksi ruokalusikallista öljyä. Ota pois lämmöltä ja kaada marokkolaisen couscous-tarjottimen sisältö. Odota 5 minuuttia vuoka peitettynä ja erottele kuskusin jyvät haarukalla ennen tarjoilua.
*Yhdelle henkilölle määrät ovat n. 75 g couscousia ja 100 ml vettä. Muista ravistaa pussia ensin, jotta saadaan tasainen seos.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä seesamin, sinapin, hasselpähkinöiden ja sellerin jäämistä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Cous cous, kuivattu tomaatti, auringonkukansiemenet, valkosipuli, paprika, sipuli, kumina, minttu, chili, korianteri.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo368 Kcal
-
Lipidirasvat3.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit68 G
-
Sokerit5.3 G
-
Ravintokuitu4.3 G
-
Proteiinit15 G
-
Suola0.17 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.