Gluteeniton tattari kuskus
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Luomu
-
Bio-eco
Kuvaus
Mikä on gluteeniton tattari cous cous?
Cous cous on ruokalaji, jonka alkuperä on hyvin vanha. Se valmistetaan prosessilla, jossa mannasuurimot höyrytetään osittain, minkä vuoksi se on niin nopea valmistaa.
Gluteenittoman tattari cous cousin ominaisuudet
Cous Cousilla on aistinvaraisia ominaisuuksia, jotka antavat tälle perinteiselle ruoalle vahvan maun. Altri Cereali couscous on gluteeniton taatusti gluteeniton kuitulähde, jonka toimittaa Kansallinen terveysjärjestelmä. Herkullinen ja terveellinen vaihtoehto maissille ja riisille.
Gluteeniton Cous Cous on terveellinen vaihtoehto verrattuna maissiin ja riisiin, jossa on myös tärkeä kuidun lähde. Siksi on ihanteellista lisätä niiden ihmisten ruokavalioon, jotka kärsivät ummetuksesta (joko satunnaisesta tai kroonisesta).
Osto-tila
Kaada 250 g cucusa astiaan. Sekoita ja lisää 250 ml kuumaa vettä kiehumatta. Peitä ja anna seistä muutama minuutti, kunnes haluttu koostumus on saavutettu. Lisää suolaa ja teelusikallinen oliiviöljyä ja kuori haarukalla, mausta oman maun mukaan.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä soijasta.
Varastointiehdot
Säilytä se viileässä, kuivassa paikassa, poissa valon ja lämmön lähteistä.
Ainesosat
Tattari jauhot. *Biologinen.
Todistus
IT-BIO-014
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo352 Kcal
-
Lipidirasvat1.7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit71.4 G
-
Sokerit1.8 G
-
Ravintokuitu5.8 G
-
Proteiinit9.9 G
-
Suola0.1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.