Vietnamilaiset Vermicell-ruskeat riisinuudelit
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Ei lisättyä suolaa
-
Toisin kuin muut riisipastat, ne eivät hajoa kypsennyksen jälkeen
Contrairement à d'autres pâtes de riz, elles ne se cassent pas après la cuisson
Käännetty: naturitas.fr
Näe alkuperäinen
Vietnamilaiset Vermicell-ruskeat riisinuudelit arvostelua
Perustuu 2 arvostelut
-
5 tähdet2
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Nyt voit valmistaa vietnamilaisia kesäsämpylöitä tai maukasta ruokaa luomuruskeista riisinuudeleista kotona silmänräpäyksessä.
Ilmoitus
Luomuvermicelli-nuudeleista valmistat herkullisen vegaanisen mihoenin tai chow meinin. Riisinuudelit ovat valmiita 5 minuutin liotuksen jälkeen kiehuvassa vedessä. Nämä ruskeat vermicelli-nuudelit ovat erityisen suosittuja vietnamilaisessa keittiössä. Voit laittaa ne vietnamilaiseen kulhoon tai käyttää keitossa.
Osto-tila
On suositeltavaa laittaa kattila vettä kiehumaan. Lisää nuudelit ja keitä 4-5 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Huuhtele kylmällä vedellä.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen tiiviisti kuivassa, pimeässä paikassa huoneenlämmössä (enintään 20 °C).
Ainesosat
Ruskea riisijauho* (Vietnam).
(*) Luomuviljely.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo351 Kcal
-
Lipidirasvat2.8 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit72 G
-
Sokerit0.8 G
-
Ravintokuitu4.6 G
-
Proteiinit7.2 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.