Vähäproteiininen nuudelipasta
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Laadukkaista ainesosista valmistettu Tagliatelle-pasta, jonka koostumus on pehmeä ja maku on erinomainen, sopii erinomaisesti erilaisten kastikkeiden ja lisukkeiden yhdistämiseen.
Osto-tila
On suositeltavaa kypsentää runsaassa vedessä käyttämällä vähintään 1 litra vettä 100 grammaa tuotetta kohden. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää ruokavaliossa mainittu suola. On erittäin tärkeää noudattaa pakkauksessa olevia kypsennysohjeita, sillä proteiinittomassa pastassa kypsennys jatkuu myös ruoan valmistusvaiheessa.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä maidosta, kananmunista, gluteenia sisältävistä viljoista, lupiinista.
Ainesosat
Maissitärkkelys; Perunatärkkelys; Sikuriinuliini, emulgointiaineet: Rasvahappojen monodiglyseridit: saflori.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo347 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit81 G
-
Sokerit0.3 G
-
Ravintokuitu6.6 G
-
Proteiinit0.4 G
-
Suola0.03 G
-
Natrium12 Mg
-
Ottelu29 Mg
-
Kalium20 Mg
-
Fenyylialaniini16 Mg
-
Tyrosiini7 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.