Täysjyväspagetti
Kuvaus
Spagettia valmistetaan vain valituista raaka-aineista. Käytetty durumvehnä on 100 % italialaista alkuperää. Tuloksena on laadukas pasta luomuviljelystä.
Ilmoitus
Durumvehnä jauhetaan henkilökohtaisesti pastan valmistukseen käytetyn täysjyvävehnäjauhon saamiseksi.
Pastanvalmistusprosessille on ominaista hidas kuivuminen alhaisessa lämpötilassa, mikä mahdollistaa useimpien vehnän ravintoominaisuuksien ja maun säilymisen.
Osto-tila
On suositeltavaa, että kun vesi kiehuu, suolaa se ja lisää Castagno-pasta. Keitä noin 5-7 minuuttia välillä sekoittaen. Maista ja jos pasta on tarpeeksi kypsää, siivilöi ja mausta öljyllä tai raakavoilla. Viimeistele ripottelemalla Castagno Gomasiota.
Varotoimet
Se voi sisältää jäämiä muista gluteenia sisältävistä viljoista (speltti- ja khorasan-vehnä, ruis, ohra, kaura), soijaa ja seesamia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, tuuletetussa, kuivassa, puhtaassa ja hajuttomassa paikassa, suojassa auringonvalolta ja lämmönlähteiltä.
Ainesosat
Luomukokonainen durumvehnä mannasuurimot.
Todistus
IT-BIO-007
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo344 Kcal
-
Lipidirasvat2.7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit64 G
-
Sokerit5 G
-
Ravintokuitu8 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.