Spiraalit
Säästä näillä paketeilla
-
Oikealla al dente -keittämisellä ne ovat erittäin hyviä.
Com a cozedura al dente certa são muito bons
Käännetty: naturitas.pt
Näe alkuperäinen
Spiraalit arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Spiraalit valmistetaan vain valituista raaka-aineista. Käytetty durumvehnä on 100 % italialaista alkuperää. Tuloksena on laadukas pasta luomuviljelystä.
Ilmoitus
Pastanvalmistusprosessille on ominaista hidas kuivuminen alhaisessa lämpötilassa, mikä mahdollistaa useimpien vehnän ravintoominaisuuksien ja maun säilymisen.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa 1 litra vettä ja 10 g suolaa 100 g tuotetta kohti. Suositeltu kypsennysaika 5-7 minuuttia.
Lasagne: kypsennä 3-4 minuuttia, valuta, mausta maun mukaan ja kypsennä uunissa 180-200° noin 30 minuuttia tai kypsennä suoraan uunissa ilman esikypsennystä nestemäisemmällä kastikkeella ja pidentämällä kypsennysaikaa 1 tuntiin asti.
Varotoimet
Se saattaa sisältää jäämiä muista gluteenia sisältävistä viljoista (speltti- ja khorasan-vehnä, ruis, ohra, kaura), soijaa ja seesamia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, tuuletetussa, kuivassa, puhtaassa ja hajuttomassa paikassa, suojassa auringonvalolta ja lämmönlähteiltä.
Ainesosat
Luomu täysvehnän mannasuurimot.
Todistus
IT-BIO-007
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo344 Kcal
-
Lipidirasvat2.7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit64 G
-
Sokerit5 G
-
Ravintokuitu8 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.