Spiraalilevä Spiruli Vehnä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Luomu kulinaarinen erikoisuus kokonaisesta tattarista.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää 1 litra vettä jokaista 100 grammaa pastaa kohden. Kun se kiehuu, lisää suola ja pasta. Sekoita hyvin. Siitä hetkestä lähtien, kun vesi palaa kiehumaan, keitä 5/7 minuuttia välillä sekoittaen.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä gluteenista, soijasta ja seesaminsiemenistä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, puhtaana ja suojassa voimakkailta hajuilta ja suoralta auringonvalolta.
Ainesosat
Luomu durumvehnän mannasuurimot, Spirulina.
Todistus
IT-BIO-007
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo348 Kcal
-
Lipidirasvat1.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit7.1 G
-
Sokerit4.1 G
-
Ravintokuitu3.5 G
-
Proteiinit11 G
-
Suola0.08 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.