Spaghetti quinoa valkosipulia ja persiljaa
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Tehty ranskassa
Kuvaus
Valkosipulin ja persiljan quinoa-spagetti alkuperäisellä vihreän spagetin reseptillä, jolla on erittäin hieno maku: pehmeä rakenne, alkuperäinen väri ja erittäin hienovarainen maku, jota on tehostettu persiljalla ja hieman valkosipulilla.
Ilmoitus
Aito bolivialainen kvinoa sekoitetaan ranskalaisen vehnän kanssa ainutlaatuisen maun saavuttamiseksi. Yhdistä tämä luomupasta kasvisvalmisteeseen, kuten luomukasvis chiliin, jossa yhdistyvät punaisten papujen, pilkotun vihannesten ja soijaproteiinien luonne.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää 5 minuuttia. Tahnan sulattaminen: 10 minuuttia.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä munasta.
Varastointiehdot
Säilytä tuoreessa ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
Puolitäyteinen durumvehnäjauho*, Royal quinoa jauho* (10 %), persiljajauhe* (3 %), valkosipulijauhe* (0,5 %). (*) Luomuviljelytuotteet.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo381 Kcal
-
Lipidirasvat2.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit76 G
-
Sokerit2.1 G
-
Ravintokuitu4.7 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.