Spagetti luomukvinoalla
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Bio-eco
Kuvaus
Parhaiden italialaisten ja esi-isien Andien kulinaaristen perinteiden kohtaamisen tulos. Tämä pasta yhdistää arvokkaiden luomulajikkeiden durumvehnää ja kvinoaa, viljaa, jolla on erinomaiset ravitsemukselliset ominaisuudet ja joka sisältää runsaasti jaloja proteiineja ja kuitua.
Ilmoitus
Hidas kuivuminen kestää jopa 20 tuntia ja takaa kypsennyskestävyyden.
Osto-tila
100 g pastaa kohden suositellaan käytettäväksi 1 litra vettä ja teelusikallinen (10 g) merisuolaa. Kypsennä 6-9 minuuttia. Valuta ja mausta maun mukaan.
Varastointiehdot
Säilytä tuoreessa ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
Durumvehnän mannasuurimo* Quinoa jauho* (Chenopodium quinoa) (20%).
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta peräisin olevat ainesosat.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo354 Kcal
-
Lipidirasvat2.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit70 G
-
Sokerit3 G
-
Ravintokuitu3 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.