Ramen nuudelit
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Ramen-nuudelit ovat vehnänuudeleita, jotka ovat ihanteellisia aasialaisiin keittoihin, kuten kuuluisa japanilainen ramen. Niissä on herkkä, mutta itämaisille valmisteille tyypillinen maku.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää niitä 4 minuuttia kiehuvassa suolattomassa vedessä miedolla lämmöllä tai antaa liota kuumassa vedessä kiehumatta (70-80°) noin 10 minuuttia peitettynä. Kun ne on valutettu ja liotettu kylmässä vedessä, upota ne liemeen, joka on valmistettu aiemmin kotitekoista ramenkeittoa varten.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Vehnäjauho*, suola, kurkuma*, sakeuttamisaine: guar-siemenjauho*, nostatusaine: natriumkarbonaatti.
(*) biologinen.
Todistus
DE-OKO-003, IT-BIO-007
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo363 Kcal
-
Lipidirasvat1.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit75 G
-
Sokerit0.9 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit12 G
-
Suola1.4 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.