Puolikokonainen spelttispagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Puolikokonainen spelttispagetti arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Ne valmistetaan vain pastaa varten tarkoitetusta tritticum dicoccum -lajikkeesta, koska se säilyttää kypsennyksen, maistuu vahvalta mutta makealta. Varteenotettava vaihtoehto perinteiselle vehnäpastalle.
Ilmoitus
Kaikki työ vastaa täysin perinteistä menetelmää, taikina kylmä- ja pronssipiirroksella, jolloin saadaan miellyttävän karkeampi ja huokoisempi taikina, joka on ihanteellinen kastikkeiden imeytymiseen ja parantamiseen. Kuivaus suoritetaan matalissa lämpötiloissa ja pitkiä aikoja vahingoittamatta kokonaisten spagetin spelttisiementen arvokasta sisältöä.
Osto-tila
Suositeltava kypsennysaika on 9-10 minuuttia.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä kananmunista.
Varastointiehdot
Säilytä tuoreessa ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
Spelttijauho tritticum dicoccum, vesi.
Todistus
IT-BIO-006Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo357 Kcal
-
Lipidirasvat2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit71.6 G
-
Sokerit3.5 G
-
Ravintokuitu2.9 G
-
Proteiinit11.6 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.