Makaroni
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Makaronia valmistetaan vain valituista raaka-aineista. Käytetty durumvehnä on 100 % italialaista alkuperää. Tuloksena on laadukas pasta luomuviljelystä.
Ilmoitus
Pastanvalmistusprosessille on ominaista hidas kuivumisprosessi matalissa lämpötiloissa, mikä mahdollistaa suurimman osan vehnän ravitsemuksellisista ominaisuuksista ja mausta säilymisen.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa 1 litra vettä ja 10 g suolaa 100 g tuotetta kohti. Suositeltu kypsennysaika 5-7 minuuttia.
Lasagne: kypsennä 3-4 minuuttia, valuta, mausta maun mukaan ja kypsennä uunissa 180-200° noin 30 minuuttia tai kypsennä suoraan uunissa ilman esikypsennystä nestemäisemmällä kastikkeella ja pidentämällä kypsennysaikaa 1 tuntiin asti.
Varotoimet
Se voi sisältää jäämiä muista gluteenia sisältävistä viljoista (speltti- ja khorasan-vehnä, ruis, ohra, kaura), soijaa ja seesamia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, tuuletetussa, kuivassa, puhtaassa ja hajuttomassa paikassa, suojassa auringonvalolta ja lämmönlähteiltä.
Ainesosat
Täysi durumvehnä mannasuurimot.
Todistus
IT-BIO-007
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo365 Kcal
-
Lipidirasvat1.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit74 G
-
Sokerit3.7 G
-
Ravintokuitu3.1 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.