Luomuvehnän rusetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Iris-luomu durumvehnärusetit valmistetaan heidän omasta sadostaan huolellisesti valitsemista jyvien seoksesta, jotta taataan korkea ravintoarvo ja optimaalinen kypsennyskestävyys.
Ilmoitus
Koko valmistus vastaa täysin perinteistä menetelmää pronssipiirroksella, jolloin saadaan miellyttävän karkeampi ja huokoisempi tahna, joka on ihanteellinen kastikkeiden imeytymiseen ja tehostamiseen.
Osto-tila
Valmista 500 g pastaa keittämällä noin 5 litraa suolavettä. Kaada pasta joukkoon ja keitä määritellyn kypsennysajan välillä sekoittaen, keitä ilmoitetun kypsennysajan, valuta, mausta maun mukaan ja tarjoile.
Varotoimet
Allergeenit: Sisältää gluteenia.
Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta, soijasta, sinappista ja johdannaisista.
Ainesosat
Durumvehnän mannasuurimot luomuviljelystä.
Todistus
IT-BIO-006
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo356 Kcal
-
Lipidirasvat1.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit72.4 G
-
Sokerit2.6 G
-
Ravintokuitu2.8 G
-
Proteiinit11.5 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.