Luomuvehnämakaronia
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Iris luomuvehnämakaroni. Luomu durumvehnämakaronit valmistetaan heidän omasta sadostaan huolellisesti valitsemista jyvien sekoituksesta, jotta taataan korkea ravintoarvo ja optimaalinen kypsennyskestävyys. Koko valmistus vastaa täysin perinteistä menetelmää pronssipiirroksella, jolloin saadaan miellyttävän karkeampi ja huokoisempi tahna, joka on ihanteellinen kastikkeiden imeytymiseen ja tehostamiseen.
Osto-tila
Valmista 500 g pastaa keittämällä noin 5 litraa suolavettä. Kaada pasta joukkoon ja keitä määritellyn kypsennysajan välillä sekoittaen, keitä ilmoitetun kypsennysajan, valuta, mausta maun mukaan ja tarjoile.
Varotoimet
Se sisältää gluteenia. Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta, soijasta, sinappista ja johdannaisista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Durumvehnän mannasuurimot luomuviljelystä
Todistus
IT-BIO-006 EU:n maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo356 Kcal
-
Lipidirasvat1.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit72.4 G
-
Sokerit2.6 G
-
Ravintokuitu2.8 G
-
Proteiinit11.5 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.