Luomuvehnä udon
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Udon-nuudelit koostuvat 100 % vehnästä. Ne ovat herkullisia japanilaisia spagettia, jotka on valmistettu perinteisillä tekniikoilla Japanissa. Herkullinen kevyenä lounaana, jossa on misoa, shiitakea, merilevää ja (vihreitä) vihanneksia.
Ilmoitus
Udon -nuudelit on valmistettu 100 % vehnästä. Udon-nuudelin valmistusprosessi on samanlainen kuin soban tuotantoprosessi. Ero soban ja udonin välillä on siksi viljan tyypissä. Udon-nuudelit ovat myös muodoltaan hieman litteämpiä. Se on herkullinen japanilainen spagetti, joka toimii hyvin myös eurooppalaisessa keittiössä. Herkullinen kevyenä lounaana (yhdessä esim. misokeiton kanssa), merilevän ja höyrytettyjen (vihreiden) kasvisten sekä shiitaken tai pähkinöiden kanssa.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää kattila runsaalla vedellä. Lisää udon ja keitä 10-12 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, pimeässä paikassa.
Ainesosat
Vehnäjauho*, merisuola. * = luonnonmukaisesti viljelty.
(*) Luomuviljely
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo344 Kcal
-
Lipidirasvat2.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit65.7 G
-
Sokerit1.1 G
-
Ravintokuitu4.5 G
-
Proteiinit13.5 G
-
Suola1.9 G
-
Natrium760 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.