Luomugluteeniton maissi ja riisi spagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Perinteinen italialainen gluteeniton pasta, joka on valmistettu Pohjois-Italiassa kasvatetusta luomumaissista ja riisistä. Reseptillä, joka on erityisesti suunniteltu saavuttamaan täydellinen makutasapaino maissin ja riisin välillä. Nämä spagetit ovat täydellinen vaihtoehto paistettujen vihannesten, peston tai kastikkeiden kanssa.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää 1,5 litrassa vettä 100 grammaa pastaa kohden. Keitä maun mukaan. Arvioitu kypsennysaika: 10-12 minuuttia.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä lupiinista ja soijasta.
Ainesosat
Maissijauho* (80%), riisijauho* (20%).
(*) Luomuviljely
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo355 Kcal
-
Lipidirasvat1.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit78 G
-
Sokerit2 G
-
Ravintokuitu1 G
-
Proteiinit7 G
-
Suola0.05 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.