Luomu täysjyvävehnäspagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Bio-eco
Kuvaus
El Granero Integralin luomukokoinen vehnäspagetti on valmistettu laadukkaimmasta durumvehnän mannasuurimosta ja luomuviljelystä peräisin olevista ainesosista.
Ilmoitus
Se on jalostettua pastaa, mikä tarkoittaa, että se menettää jalostuksessa suuren osan ravintoaineistaan, elimistön kannalta erittäin hyödyllisistä ravintoaineistaan, esimerkiksi kuidun, joka on erittäin hyödyllinen oikealle suoliston läpikululle.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää pastaa runsaalla vedellä noin 7-8 minuuttia. Valuta ja tarjoile suosikkikastikkeesi kera.
Varotoimet
Säilytä huoneenlämmössä, viileässä, kuivassa paikassa.Ainesosat
Luomukokonainen durumvehnä mannasuurimot
Todistus
ES-ECO-019-CTRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo346 Kcal
-
Lipidirasvat2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit66 G
-
Sokerit4 G
-
Ravintokuitu7.5 G
-
Proteiinit12.5 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.