Luomu täysjyvämakaroni
Kuvaus
Bio Idean luomu täysjyvävehnämakaroni on pasta, joka on valmistettu korkealaatuisesta täysvehnäjauhosta ja muunnetaan vehnänjyvästä pastaksi 24 tunnissa. Vehnän ja pastan jauhatus tapahtuu yhdellä linjalla, mikä on ainutlaatuinen prosessi. Kun spagetti kuivataan itse tehtaalla hyvin hitaasti matalassa 50°C - 65°C lämpötilassa, jotta maku, aromi ja ravinteet säilyvät.
Ilmoitus
Pastassa on rikas maku ja se on herkullista vain pienellä voita tai oliiviöljyllä.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää pastaa noin 7 minuuttia, jotta saadaan kiinteä al dente -pasta. Tarjoa runsaasti kiehuvaa vettä: 1 litra vettä 100 grammaa kohden. Heti kun pasta laitetaan kiehuvaan veteen, mannasuurimon raikas tuoksu vapautuu ja tämä aromi täyttää keittiön miellyttävästi. Lisää suolaa maun mukaan kypsennyksen aikana ja valuta pasta siivilän läpi. Valuta kylmällä vedellä ja lisää mahdollisesti hieman ekstra-neitsytoliiviöljyä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Kokonainen durumvehnä manna*, vesi.
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo364 Kcal
-
Lipidirasvat2.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit70 G
-
Sokerit3.1 G
-
Ravintokuitu8 G
-
Proteiinit11.5 G
-
Suola7 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.