Lasagne
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Lasagnea valmistetaan vain valituista raaka-aineista. Käytetty durumvehnä on 100 % italialaista alkuperää. Tuloksena on laadukas pasta luomuviljelystä.
Ilmoitus
Pastanvalmistusprosessille on ominaista hidas kuivuminen alhaisessa lämpötilassa, mikä mahdollistaa useimpien vehnän ravitsemuksellisten ominaisuuksien ja maun säilymisen.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa 1 litra vettä ja 10 g suolaa 100 g tuotetta kohti. Suositeltu kypsennysaika 5-7 minuuttia.
Lasagne: kypsennä 3-4 minuuttia, valuta, mausta maun mukaan ja kypsennä uunissa 180-200 asteessa noin 30 minuuttia tai kypsennä suoraan uunissa ilman esikypsennystä nestemäisemmällä kastikkeella ja pidentämällä kypsennysaikaa. 1 tuntiin asti.
Varotoimet
Saattaa sisältää soijaa, sinappia ja seesaminsiemeniä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojattuna valolta ja lämmönlähteiltä.
Ainesosat
Luomukokonainen durumvehnä mannasuurimot.
Todistus
IT-BIO-007
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo333 Kcal
-
Lipidirasvat3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit58 G
-
Sokerit3.8 G
-
Ravintokuitu11 G
-
Proteiinit13 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.