Slendier
Konjac-spagetti (Shirataki)
3,78 €
Tarvitsetko apua?

Konjac-spagetti (Shirataki)

250 G
Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
Mikä on Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)? Slendier Konjac Spaghetti, joka tunnetaan myös yksinkertaisesti nimellä shirataki, on konjac-jauhoista valmistettu pastavaihtoehto. Konjac on Aasian maissa erittäin suosittu mukula, jonka juuret kuivataan ja jauhetaan jauhoksi, jota sitten käytetään nuudeleiden valmistukseen. Mikä tekee Slendier Konjac Spaghettista (Shirataki) erityisen? Konjac-jauho on luonnostaan ​​gluteenitonta, joten se sopii keliaakikoille. Se sisältää myös hyvin vähän kaloreita ja rasvoja, joten se sopii vähäkaloriseen ruokavalioon. Koska se on runsaasti kuitua, se on hyvin sulavaa ja auttaa pysymään kylläisenä pitkään. Slendier konjac-nuudelit ovat myös sertifioituja luomu- ja vegaanisia. Kuinka valmistaa Slendier Konjac -spagettia (Shirataki)? Slendier suosittelee pakkauksen avaamista ja nesteen tyhjentämistä. Huuhtele veden alla siivilässä. Keitä kuumassa vedessä 1 minuutti ja lisää sitten valitsemasi mausteet. Voit käyttää näitä nuudeleita myös keiton tai pastasalaatin valmistukseen. Slendier Konjac Spaghettin säilytys Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä mieluiten 3 päivän kuluessa. Ei saa jäätyä. Ainesosat Konjac-jauho (5%), puhdistettu vesi.
Näytä kuvaus
3,78 €
Varastossa
Osta se tänään ja vastaanota se osoitteesta
Emme voi vahvistaa toimituspäivämäärää. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kanta-asiakaspisteet

Ostamalla tämän tuotteen voit saada seuraavasta tilauksestasi jopa

pisteet = pois

Miten se toimii?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Aseta tilauksesi, niin saat 5 alennuspistettä jokaisesta punnasta, jonka käytät. 1 € osto = 5 pistettä

Naturitas Club Saat ekstra pisteitä muista toiminnoista Täydennä profiilisi, tilaa uutiskirjeemme tai arvioi tilaamasi tuotteet. Saat jopa 50 pistettä per toiminto

Naturitas Club Vaihda pisteesi seuraavassa tilauksessasi Ja... saat automaattisen alennuksen, kun viimeistelet tilauksesi! 100 pistettä = 1 € alennus

Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
  • Turvallinen maksaminen:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Palautukset

Voit palauttaa tuotteesi, jos sitä ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan 14 päivän kuluessa vahvistetusta toimituspäivästä tilauksen.

Selitämme, kuinka tilausten palautukset toimivat vaihe vaiheelta:

  1. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelumme osastoon ilmoittamalla tilausnumero.
  2. Pakkaa ja valmistele paketti.
  3. Toimita paketti kuljetusyritykselle.
  4. Odotä palautusta maksutavallesi.

Miten voin pyytää hyvitystä?

Tuotearvot

  • Vegaani
  • Ilman gluteenia
  • Bio-eco

Kuvaus

Kysymykset ja vastaukset (0)

Kuvaus

Mikä on Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)?

Slendier Konjac Spaghetti, joka tunnetaan myös yksinkertaisesti nimellä shirataki, on konjac-jauhoista valmistettu pastavaihtoehto. Konjac on Aasian maissa erittäin suosittu mukula, jonka juuret kuivataan ja jauhetaan jauhoksi, jota sitten käytetään nuudeleiden valmistukseen.

Mikä tekee Slendier Konjac Spaghettista (Shirataki) erityisen?

Konjac-jauho on luonnostaan ​​gluteenitonta, joten se sopii keliaakikoille. Se sisältää myös hyvin vähän kaloreita ja rasvoja, joten se sopii vähäkaloriseen ruokavalioon. Koska se on runsaasti kuitua, se on hyvin sulavaa ja auttaa pysymään kylläisenä pitkään.

Slendier konjac-nuudelit ovat myös sertifioituja luomu- ja vegaanisia.

Kuinka valmistaa Slendier Konjac -spagettia (Shirataki)?

Slendier suosittelee pakkauksen avaamista ja nesteen tyhjentämistä. Huuhtele veden alla siivilässä. Keitä kuumassa vedessä 1 minuutti ja lisää sitten valitsemasi mausteet. Voit käyttää näitä nuudeleita myös keiton tai pastasalaatin valmistukseen.

Slendier Konjac Spaghettin säilytys

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä mieluiten 3 päivän kuluessa. Ei saa jäätyä.

Ainesosat

Konjac-jauho (5%), puhdistettu vesi.

Ilmoitus

Terveellisten pasta-, nuudeli- ja riisiruokien Slendier-sarjassa käytetään konjac-kasvista valmistettuja jauhoja, mikä tekee niistä huomattavasti vähemmän kaloreita ja hiilihydraatteja kuin vehnälajikkeissa.

Osto-tila

On suositeltavaa valmistaa vain 3 nopeaa ja yksinkertaista vaihetta: Avaa tiiviste ja tyhjennä neste. Huuhtele hyvin juoksevan veden alla. Lisää pastakastikkeeseen, paista sekoitellen, keittoon tai salaattiin ja nauti

Varastointiehdot

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä 3 päivän kuluessa. Ei saa jäätyä.

Ainesosat

Puhdistettu vesi, Konjac-jauho (5%).

Todistus

CN-BIO-141 Maatalous EU:n ulkopuolella

SKU: LP-0036446
BBE3STCK2OJ

Ravintosisältötaulukko

  • 100 Grammaa varten
  • Energinen arvo
    10 Kcal
  • Lipidirasvat
    1 G
  • Tyydyttyneitä rasvahappoja
    1 G
  • Hiilihydraatit / hiilihydraatit
    1 G
  • Sokerit
    1 G
  • Ravintokuitu
    5 G
  • Proteiinit
    1 G
  • Natrium
    5 G

Tekniset tiedot

  1. Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.

Kysymykset ja vastaukset

Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.