Konjac spagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Vähäkalorinen
-
Keto
Kuvaus
Konjac-spagetti, joka tunnetaan myös nimellä shirataki, on vaihtoehtoinen konjac-jauhoista valmistettu pasta. Konjac on Amorphophallus sp. -kasvin mukula. Kiinassa viljeltyä ja jalostettua jauhoa saadaan sen juuresta, jota käytetään myöhemmin spagetin valmistukseen.
Vegaaninen tuote, gluteeniton, laktoositon, vähäkalorinen, keto.
Valettu paino: 300 gr
Osto-tila
Huuhtele pakkaus vedellä, valuta ja valmis tarjoiluun. Se voidaan yhdistää pastakastikkeiden kanssa, paistaa kasvisten kanssa, lisätä keittoon tai salaattiin. Tuotteen kypsentäminen ei muuta sen rakennetta tai väriä.
Varotoimet
On suositeltavaa ottaa konjac-glukomannaani runsaan veden kanssa tukehtumisongelmien välttämiseksi ihmisillä, joilla on nielemisongelmia tai jotka ottavat glukomannaania riittämättömän nesteen saannin yhteydessä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa poissa auringonvalolta alkuperäispakkauksessaan. Jäähdytä avaamisen jälkeen puhtaan veden sisältävässä astiassa ja käytä 3 päivän kuluessa.
Ainesosat
Vesi (96,39%), konjac-glukomannaani (3,6%), stabilointiaine: kalsiumhydroksidi E526 (0,01%).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo7 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.02 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.5 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu2.6 G
-
Proteiinit2 G
-
Suola0.07 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
5 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.