Konjac spagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Luomu
-
Kasvissyöjä
-
Bio-eco
Kuvaus
Konjak-spagetti, se on pastan syömisen tunne, mutta ilman huonoja puolia ja syyllisyyttä. Gluteeniton ja lähes hiilihydraattiton. Jotain niin ainutlaatuista on pakollinen ruokakomero.
Ilmoitus
Ja se kalan tuoksu, joka joissakin konjac-nuudeleissa on? Tässä tuotteessa sitä ei ole. Konjac-nuudeleissa on vähän makua, joten kastike on erittäin tärkeä!
Osto-tila
On suositeltavaa lämmittää ja valuttaa spagetti siivilässä. Lämmitä suosikkipastakastikkeesi, vatkaimesi tai keiton kanssa. Tai lisää kylmänä salaattiin valutuksen jälkeen. (valmistusaika 0-2 minuuttia)
Varastointiehdot
Jääkaapin avaamisen jälkeen käytä yhden vuorokauden sisällä.
Ainesosat
Vesi, Konjac-jauho*, happamuudensäätöaine: sitruunahappo.
(*) luomuviljely.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo10 Kcal
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit1.2 G
-
Sokerit0.2 G
-
Ravintokuitu2.8 G
-
Proteiinit0.1 G
-
SuolaG
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.